RGT Bau Kft.

Státusz
Bejegyzett cég
Székhelye

Ausztriában szeretne munkát vállalni?
Korrekt és legális osztrák állásajánlatokkal, gyors és rugalmas
ügyintézéssel várjuk Önt!

Az RCP Vermietung Kft. az osztrák és a kelet-európai munkaerő-piacon évek óta eredményesen működő, ausztriai központú cégcsoport tagja. Az RCP Vermietung egyik legnagyobb előnye a legtöbb magyarországi munkaerő-közvetítő céggel szemben az, hogy az osztrák anyacégtől automatikusan érkező, naprakész információk révén sokkal gyorsabban és hatékonyabban tud lépést tartani az ausztriai munkaerő-piac változó igényeivel - ezáltal nagyobb biztonsággal tud az Ön számára leginkább megfelelő ausztriai állásajánlatokat kínálni.

Mit kínálunk Önnek?
Több száz konkrét és versenyképes állásajánlat a legkülönbözőbb szakterületekre. Legális, bejelentett munkaviszony korrekt munkaszerződéssel. Gyors, rugalmas, díjmentes és teljes körű ügyintézés.
Önt keressük, ha:
Rendelkezik a megcélzott állás betöltéséhez szükséges szakmai képesítéssel és gyakorlati munkatapasztalattal.
Legalább társalgási szinten beszéli a német nyelvet, ismeri az adott terület szakkifejezéseit.
Megbízható, felelősségteljes személyiség, aki tud és akar is dolgozni.
Ha szeretné megismerni a valós lehetőségeit, kérjük, fáradjon be a Győr belvárosában található irodánkba, ahol felkészült és segítőkész munkatársaink részletesen tájékoztatják Önt. Kérjük, a személyes találkozóra hozza magával német nyelvű, fényképpel ellátott szakmai önéletrajzát és a szakmai végzettségét igazoló bizonyítványát.

Amennyiben még nem született meg Önben az elhatározás, javasoljuk, hogy regisztráljon adatbázisunkba, így közvetlenül értesülhet az Ön számára érdekes és hasznos munkavállalással kapcsolatos információkról, valamint kiemelt ausztriai állásajánlatainkról. Természetesen az adatbázisba történő jelentkezésnem jár semmiféle kötelezettséggel Önre nézve, és regisztrációját bármikor megszüntetheti.

Fontos tudnia, hogy személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően, teljes diszkrécióval kezeljük, és kizárólag az ausztriai munkavállalással kapcsolatos szolgáltatásainkhoz használjuk fel.

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
08-09-022723
Tevékenység kezdete
2011
Célország(ok)
Képzés, tréning
Nyelvi képzés
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít

Kapcsolat

RGT Bau Kft.

Cím: 9024 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59.
Telefonszám:
RGT Bau Kft.

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva:
Munkaközvetítő azonosító: 4443