Kedves Látogató!

Oldalunk azzal a céllal kelt életre, hogy eligazítást nyújtson az egyre bővülő számú és szélesedő kínálattal rendelkező, külföldi munkát kínáló állásközvetítő cégek, vállalkozások rengetegében.
Fontosnak tartjuk, hogy minél teljesebb körű adatbázist hozzunk létre a ma fellelhető magyar vonatkozású magán-munkaközvetítői, munkaerő-kölcsönzési, ill. hasonló jellegű tevékenységet végző cégekről és magánszemélyekről – legyenek ezek a vállalkozások akár hazai, akár külföldi székhelyűek. Az egyedüli kritériumot a magyar nyelvű honlap és magyar nyelvű ügyintézés jelenti.
Oldalunkon szerepelnek olyan cégek is, amelyek nem tekinthetők munkaközvetítőknek, de hasonló jellegű tevékenységet látnak el: pl. információs szolgálat, tájékoztatók terjesztése külföldi állásokról. Lényegében ők is szerepet játszhatnak a jelentkezők külföldi álláskeresésénél, ezért feltüntettük őket.

A megbízható munkavállalásra helyezzük a hangsúlyt, ezért oldalunkon külön jelöljük azon vállalkozásokat, amelyekről tudjuk, hogy bejegyzett cég áll mögöttük. Akikről ezt nem tudtuk kideríteni, azt szintén jelezzük („nincs adat”). Rengeteg vállalkozás alapvető céginformációkat (név, cím, telefonszám) sem tüntet fel honlapján. Arról, hogy egy működő cég rendelkezik-e a Munkaügyi Minisztérium munka-közvetítéshez, vagy munkaerő toborzáshoz szükséges engedélyével, a cég székhelyének megfelelő munkaügyi központnál lehet érdeklődni, ill. az Állami Foglalkoztatás Szolgálat internetes portálján (www.afsz.hu) tájékozódni. Brit cégekről a www.cdrex.com oldalon lehet informálódni.

Szeretnénk a külföldi álláskeresésben rejlő lehetőségeket feltárni olvasóink számára, amit a részletes, országonkénti csoportosítással és szakmákra bontott keresési opció nyújtásával érünk el.

Fontos megjegyezni, hogy a munkavállalásnak van egy (magyar) közvetítő iroda nélküli módozata is, ezt az utat azonban leginkább azok járhatják, akik jól beszélik az adott ország nyelvét, vagy már van külföldi munkatapasztalatuk. Aki nem beszél idegen nyelvet, és külföldi munkavállalás mellett dönt, azoknak kizárólag az engedéllyel rendelkező közvetítőket, munkaerő-kölcsönzőket tudjuk ajánlani.

Amellett, hogy a fejlesztésekkel nem kívánunk itt megállni, az egyszerűséget és átláthatóságot szem előtt szeretnénk tartani a jövőben is. Amennyiben be kíván jelentkezni ingyenes adatbázisunkba, vagy adatmódosítást szeretne közölni, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@munkakozvetitok.com címen (bővebben ld. Kapcsolat menüpont).

Az oldalon szereplő esetleges tévedésekért, hibákért nem vállalunk felelősséget – amennyiben tudomása van róla, a szükséges korrekciók elvégzéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az aktuális állásajánlatokat mindig a cégek weblapján ellenőrizze, vagy keresse őket telefonon! Az oldalunkon található szakmalista történeti áttekintés a cégek honlapja (esetleg online hirdetéseik) alapján, azaz a felsorolt szakmákban kínáltak már állásokat, de ez nem jelenti azt, hogy jelenleg is tudnak kínálni munkát (segíteni ezügyben) a felsorolt összes szakmában.

Kellemes böngészést kíván:
Munkaközvetítők Csapat