Apróhirdetés felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Felelősség korlátozás
Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hirdetésekben szereplő információkért, azok helyességéért vagy valóságtartalmáért. A fent említett rendszerek automata rendszerek, így az Ön által látott információk felhasználók által létrehozott tartalmak, melyet az üzemeltető az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes azonnali módon szűrni. Oldalunkon ugyanakkor nem kívánunk teret engedni a táncos (erotikus), MLM, és "internetes" munkáknak, ezért ha ilyen hirdetéssel találkozunk, azt minden további nélkül töröljük.
Az üzemeltető felhasználóktól értesítést kaphat egyes tartalmak felől, melyeket a célból közölnek, hogy a tartalmat az üzemeltető megszüntesse. Ezen értesítések mindegyikét az üzemeltető külön-külön megvizsgálja, majd a törvény, a honlap valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Tartalmak eltávolításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát! Az üzemeltető semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért, és különösen, az üzemeltető nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használatkiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

Moderációs elvek
A helytelen rovatmegadásból adódó károkért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, minden olyan hirdetést töröljön rendszeréből, amely spamnek minősül, illetve ennek gyanúja felmerül. Spamnek minősülő hirdetések azok is, amelyek csupán néhány karakter eltérésével, de ugyanazon céget, szolgáltatást, terméket hirdetik. Amennyiben a törlést a hirdető nem veszi tudomásul, és több alkalommal is megpróbálja a rendszert elárasztani hirdetéseivel úgy a szerkesztőség panaszt tesz a hirdető Internet szolgáltatójánál.
A szerkesztőség előzetes értesítés nélkül töröl minden olyan hirdetést, mely törvénybe ütközik vagy etikát sért, illetve ezek gyanúja felmerül. Ilyen hirdetések például:

  • Mobiltelefon függetlenítés
  • Jogvédett termékek másolatai (DVD/VHS/CD)
  • Okmányhamisítás (diákigazolvány ill.-matrica, nyelvvizsga, diploma, érettségi stb.)
  • Csempészáru, kábítószer
  • Szexuális szolgáltatások

A felsoroltakon kívül minden olyan esetben megvalósul a hirdetés törlése, amely törvényt sért (pl.önkényuralmi jelképek használata, törvénysértésre való buzdítás stb.) Az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.

Egyéb rendelkezések
A munkakozvetitok.com szolgáltatásainak használatával Ön elfogadja a jelen szerződés feltételeit. A munkakozvetitok.com jogosult a szerződés bármikori módosítására. A módosítást követően a szolgáltatás további használata az Ön részéről a szerződés módosításának elfogadását jelenti.