Prestige Work s.r.o.

Státusz
Bejegyzett cég
Székhelye

A Prestige Work tapasztalt villanyszerelőknek, vízvezeték szerelőknek, gázszerelőknek, lakatosoknak, hegesztőknek és más szakmunkásoknak kínál megbízható és jól fizető munkákat Németországban és Ausztriában. Keressen bennünket, váltson velünk!
Ügynökségünk munkaközvetítéssel foglalkozik, partnereink a német, osztrák és holland piac erős, stabil munkaadói. Szlovákiában és Csehországban szerzett 2 éves tapasztalatunkat Magyarországon is kamatoztatjuk. Rugalmas, megbízható és felelősségteljes ügynökségként hosszú távú szakmunkákat kínálunk Németországban és Ausztriában. Számunkra az emberi értékek a legfontosabbak, ezért minden ügyfelünket, Önt is kiemelten fogjuk kezelni.
Hetente újabbnál újabb betöltendő állásokkal várjuk a jelentkezőket. A beküldött önéletrajz és igényei alapján fogjuk Önnek megkeresni az Ön számára megfelelő pozíciót. Szakmai illetve kommunikatív német nyelvtudás nagy előnyt jelent a megfelelő pozíció kiválasztása során, de ha szakmai tapasztalattal rendelkezik nyelvtudás nélkül lehetőséget nyújtunk a munkáltató által biztosított és térített német nyelvtanfolyamra is az Ön lakhelyéhez közel. Szakmai tapasztalatát figyelembe véve munkahelyi előrelépés lehetőségét is tudjuk biztosítani, hisz a segédmunkástól a vezető pozícióig több ajánlattal is rendelkezünk.

Cégünk alapítását saját külföldi tapasztalatainkra alapozzuk, ezért is tudjuk Önt kézzelfogható és gyakorlatias tanácsokkal segíteni munkavállalása során. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolattartó személy: Mgr. Keszeli Annamária

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
51113333
Tevékenység kezdete
2016
Célország(ok)
Képzés, tréning
Nyelvi képzés
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít

Kapcsolat

Prestige Work s.r.o.

Cím: Ul. K. Thályho 52/13, 94501 Komárno, Szlovákia
Telefonszám:
Prestige Work s.r.o.

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva:
Munkaközvetítő azonosító: 7025