Prestige Work s.r.o.

Státusz: 
Létező
Bejegyzett cég: 
Igen
Székhelye: 
Külföldi
Vállalkozás típusa: 
Munkaközvetítők/ munkaerő-kölcsönzők

A Prestige Work tapasztalt villanyszerelőknek, vízvezeték szerelőknek, gázszerelőknek, lakatosoknak, hegesztőknek és más szakmunkásoknak kínál megbízható és jól fizető munkákat Németországban és Ausztriában. Keressen bennünket, váltson velünk!
Ügynökségünk munkaközvetítéssel foglalkozik, partnereink a német, osztrák és holland piac erős, stabil munkaadói. Szlovákiában és Csehországban szerzett 2 éves tapasztalatunkat Magyarországon is kamatoztatjuk. Rugalmas, megbízható és felelősségteljes ügynökségként hosszú távú szakmunkákat kínálunk Németországban és Ausztriában. Számunkra az emberi értékek a legfontosabbak, ezért minden ügyfelünket, Önt is kiemelten fogjuk kezelni.
Hetente újabbnál újabb betöltendő állásokkal várjuk a jelentkezőket. A beküldött önéletrajz és igényei alapján fogjuk Önnek megkeresni az Ön számára megfelelő pozíciót. Szakmai illetve kommunikatív német nyelvtudás nagy előnyt jelent a megfelelő pozíció kiválasztása során, de ha szakmai tapasztalattal rendelkezik nyelvtudás nélkül lehetőséget nyújtunk a munkáltató által biztosított és térített német nyelvtanfolyamra is az Ön lakhelyéhez közel. Szakmai tapasztalatát figyelembe véve munkahelyi előrelépés lehetőségét is tudjuk biztosítani, hisz a segédmunkástól a vezető pozícióig több ajánlattal is rendelkezünk.

Cégünk alapítását saját külföldi tapasztalatainkra alapozzuk, ezért is tudjuk Önt kézzelfogható és gyakorlatias tanácsokkal segíteni munkavállalása során. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolattartó személy: Mgr. Keszeli Annamária

Nyilvántartási információ (engedélyszám): 
51113333
Tevékenység kezdete: 
2016
Célország(ok): 
Ausztria
Hollandia
Németország
Kategória: 
Energetika / Villamosság / Elektronika
Építőipar / Ingatlan
Gyártás / Termelés / Műszaki terület
Szakmunka / Fizikai munka / Betanított munka
Képzés, tréning: 
Nem
Nyelvi képzés: 
Igen
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít: 
Igen

Kapcsolat

Prestige Work s.r.o.
Ul. K. Thályho 52/13, 94501 Komárno, Szlovákia
Telefonszám:
Prestige Work s.r.o.

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.


Utolsó frissítés dátuma: 2018/09/12
Munkaközvetítő azonosító: 7025