Munkaerő Mester Kft.

Státusz
Székhelye

A személyzeti szolgáltatások területén komplex szolgáltatási portfólióval és munkatársaink több éves szakmai tapasztalatával, piacismeretével állunk a kis-, közép- és nagyvállalatok rendelkezésére.
Kiemelt figyelmet fordítunk a stabil, hosszú távú partneri kapcsolat kialakítására és a törvényeknek való teljes körű megfelelésre munkaerő-kölcsönzésben, -közvetítésben, létszám kiszervezésben, személyzeti és munkaügyi tanácsadásban, TB- és bérügyintézésben valamint a cafetéria rendszer működtetésében egyaránt.
Meggyőződésünk, hogy csak akkor lehet az együttműködés hosszútávon gyümölcsöző, ha a szolgáltatási konstrukciót maradéktalanul a Megbízó egyéni igényeire szabva alakítjuk ki, és a Megbízó gazdasági környezetének megfelelően folyamatosan formáljuk is azt.
Cégpolitikánk szempontjából kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan megfeleljünk a foglalkoztatást és munkaügyi területet szabályozó magyarországi törvényi előírásoknak.
Budapesti székhelyű cégünk vidéki képviseletekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy több megyében is HR koordinátorokkal, toborzó asszisztensekkel, munkaügyi szakemberekkel, TB ügyintézőkkel biztosítsuk partnereink kiszolgálását.
Szolgáltatásaink: munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, outsourcing, HR tanácsadás, bérszámfejtés

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
BPM/01/15465-1/2015-996
Tevékenység kezdete
2010
Képzés, tréning

Kapcsolat

Munkaerő Mester Kft.

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Telefonszám:
Munkaerő Mester Kft.

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva: 2020. május 11., hétfő – 22:04
Munkaközvetítő azonosító: 6619