LHP Dienstleistung- und Bildungsgesellschaft mbH

Státusz
Bejegyzett cég
Székhelye

A németországi Bad Waldseeben fekvő, 2012 óta sikeresen működő munkaerő-kölcsönző cégünk folyamatosan kínál németországi és ausztriai munkalehetőségeket.
Irodánk eredményesen, több mint 380 aktív dolgozóval zárta a tavalyi évet, kapcsolataink tovább bővültek, jelenleg közel 250 céggel állunk üzleti kapcsolatban.
A 2017-os évben különösen nagy kihívással állunk szemben, világszerte ismert márkák gyártóival és egész Németország területét lefedő céghlózatokkal szerződtünk le, számukra biztosítjuk a szakképzett munkaerő folyamatos utánpótlását.
Az LHP központi irodájában jelenleg hat szorgalmas recruiter végzi a toborzási és kiválasztási folyamatokat a magyar, román, szerb, horvát, szlovák, török és német nemzetiségű jelentkezőkkel.
Rajtuk kívül további 17 alkalmazottunk gondoskodik az iroda mindennapos korrekt és gördülékeny működéséről.
Ulmban és Friedrichshafenben is van kihelyezett irodánk, ezek a 2015-ös év közepétől kifogástalanul működnek és elváráson felül teljesítenek.

Jellemzően az alábbi munkakörökben keresünk szakembereket:
CNC-gépkezelő (marós, esztergályos, köszörűs, élhajlítós, stb. ), gépi forgácsoló, szerszámkészítő, lakatos, hegesztő (MIG/MAG, TIG/WIG), villanyszerelő, víz- gáz- fűtéssszerelő, klímaszerelő, ács / asztalos, festő, burkoló, autószerelő, karosszéria lakatos, targoncavezető.
Nyelvtudás tekintetében elvárás minden esetben legalább az A2-es szint. A jogosítvánnyal és saját gépjárművel rendelkező jelentkezők előnyben részesülnek, sürgős esetekre az iroda képes bérautókat rendelkezésre bocsátani.
Minden hozzánk érkező jelentkezőt személyesen fogadunk, a német nyelvű szerződés részleteit az anyanyelvükön beszéljük át velük, és az ügyintézés után azonnal el is foglalhatják az általunk biztosított szállást.
Az első munkanapra vagy próbanapra mindenkit személyesen kísérünk el, és mutatunk be a munkahelyen.
Dolgozóink az AOK Baden-Württembergnél vannak biztosítva, amely teljeskörű egészségügyi ellátásra jogosítja fel őket Németország egész területén.
Recruiterként személyes stratégiám a gyors információáramlásra, a korrektségre, a jelentkezőkkel, dolgozókkal és partnercégekkel kialakított gondos kapcsolattartásra épül.
Amennyiben munkát keres és bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, küldje el E-mailben fényképes és részletes önéletrajzát vagy érdeklődjön bátran telefonon.

Barta Dávid
LHP Dienstleistung- und Bildungsgesellschaft mbH

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
15911
Tevékenység kezdete
2012
Célország(ok)
Képzés, tréning
Nyelvi képzés
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít

Kapcsolat

LHP Dienstleistung- und Bildungsgesellschaft mbH

Cím: Im Ballenmoos 30 88339 Bad Waldsee, Deutschland
LHP Dienstleistung- und Bildungsgesellschaft mbH

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva:
Munkaközvetítő azonosító: 6353