Institut für Pflegepersonal-Management

Státusz
Bejegyzett cég
Székhelye

Az IPPM egy Európa-szerte elterjedt hálózatban működő személyzeti szolgáltató vállalat és program. Profilja olyan egészségügyi szakterületen végzett pályakezdők, vagy már néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalok karrierjének elindítása, illetve segítése, akik szeretnének néhány év külföldi szakmai tapasztalatot szerezni Németországban, és nyitottak az intenzív nyelvtanulásra.
Cégünk és programunk ingyenes (már otthon az anyanyelvi országban elkezdhető) nyelvtanfolyamot, a kiutazást követően fizetett szakmai gyakorlati helyet és ingyenes szállást, kirándulásokat, tapasztalatcseréket, és még számos más érdekes programot kínál a foglalkozásuk iránt elhivatott, megfelelő szaktudás birtokában lévő érdeklődők számára.
Professzionális, anyanyelven történő tanácsadással segítjük jelentkezőinket abban, hogy az elvárásaiknak és szakképzettségüknek megfelelő munkaadóra és munkahelyre találjanak partnercégeink (kórházak, idősek otthonai, terápiás centrumok) között.
Programunk egy jól átgondolt, alaposan megtervezett folyamatra épül, melynek eredményeként az egészségügyi szakterületen végzett szakképzett betegápoló, ápolási asszisztens, gyógytornász, vagy egyéb végzettséggel rendelkező szakember egy általunk már jól ismert partnerintézmény szakmai gyakornokává, majd munkatársává válik. Ezt azonban nyelvtanulás és alapos előkészületek sora előzi meg. Ebből kifolyólag kérjük, hogy csak komoly és felelősségtudatos pályázók érdeklődjenek munkatársainknál. Köszönjük és várjuk megkeresését!

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
HRB12114
Tevékenység kezdete
2014
Célország(ok)
Képzés, tréning
Nyelvi képzés
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít

Kapcsolat

Institut für Pflegepersonal-Management

Cím: 33175 Bad Lippspringe, Friedrichstraße 15., Németország
Telefonszám:
Institut für Pflegepersonal-Management

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva:
Munkaközvetítő azonosító: 5239