R+S Group Hungary Kft.

Státusz
Bejegyzett cég
Vállalkozás típusa

Vállalkozásunk hegesztőket, lakatosokat, villanyszerelőket, CNC gépkezelőket, víz-,gáz-,fűtés-szerelőket, hűtésberendezés-szerelőket és ipari gépészeket keres németországi munkavégzésre. Nyelvi kurzusokat szervezünk a résztvevőknek a munkakezdést megelőzően több nagyvárosban Magyarországon.
Az R+S csoport egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén. Vállalatunk aktívan keresi az épületgépészeti, illetve ipari szakirányú szakképesítéssel rendelkező munkavállalókat, akik hosszútávon szeretnék jövőjüket
megalapozni Németországban. Biztos munkahelyet és határozatlan idejű német munkaszerződést kínál munkavállalóinak. A nyelvismeret feltétel, de amennyiben szükséges, az elvárt tudás megszerzése érdekében nyelvi kurzusokat indítunk.
A célunk, hogy jólképzett és nyelvet beszélő szakembereket közvetítsünk Németországba. Minőségi munkát kívánunk minőségi szakembereknek.
Az R+S a magyarországi munkavállalóit egy kétlépcsős beilleszkedési-program keretében alaposan felkészíti az új németországi munkavégzésére és ottani életére. Ennek első lépéseként Magyarországon a munkavállalók elvégeznek egy német nyelvtanfolyamot. A második lépcsőfok a munka felvételével kezdődik
Németországban. A munkavállalók szilárd nyelvismerete érdekében további német nyelvű képzés, illetve a német értékek, a kultúra bemutatása és üzemen belüli szakmai képzés történik. Ezt megelőzően az R+S biztosítja a kiutazást és segítséget kínál a hatósági ügyintézésekben. Ha a munkavállaló kellő német nyelvtudással jelentkezik, természetesen lehetősége van mindjárt a második lépcsőfokon kezdeni.

Nyilvántartási információ (engedélyszám)
VEM/01/193-1/2017
Tevékenység kezdete
2016
Célország(ok)
Képzés, tréning
Nyelvi képzés
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít

Kapcsolat

R+S Group Hungary Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Budapest u. 89.
Telefonszám:
R+S Group Hungary Kft.

Érdeklődés

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.

Kérjük itt adja meg a teljes nevét.
Módosítva:
Munkaközvetítő azonosító: 5859