Német Szakmunkák

Státusz: 
Létező
Bejegyzett cég: 
Igen
Székhelye: 
Belföldi
Vállalkozás típusa: 
Munkaközvetítők/ munkaerő-kölcsönzők
Munkáltatók (külföldre)

A Német Szakmunkák cégcsoportot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket kihasználva professzionális szolgáltatásokat és megbízható hátteret kínáljunk a külföldi munkát kereső és vállaló emberek számára.
Az elmúlt évek során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyarországi munkaerőközvetítő piacnak. Partnereink elsősorban német vállalatok, akikkel szoros, több éve tartó közös baráti és munkakapcsolat alakult ki. Partnerként segítséget nyújtunk elgondolásaik megvalósításához, legyen szó, toborzásról, kiválasztásról, támogatásról vagy akár tanácsadásról. Mindemellett egyre több energiát fordítunk a manapság nagyon trendi közösségi média fejlesztésére is, Facebook oldalunk teljesen interaktív és segítségével nagyon hatékonyan tudunk kommunikálni a minket követőkkel, érdeklődőkkel.

Cégünk fő profilja
A külföldi munkát kereső és Németországban dolgozni akaró, vagy csak egyszerűen magukat kipróbálni vágyó embereknek, nagyrészt szakembereknek nyújtunk segítséget abban, hogy megbízható munkahelyet találjanak.
Stabil partnerhálózatunknak köszönhetően olyan munkaadók állásajánlatait tudjuk a nálunk jelentkezőknek közvetíteni, akiknek szavahihetőségén még nem esett csorba. Munkánk során mindvégig nagy hangsúlyt fektettünk az egységes márkanév arculatának kialakítására, mindemellett igyekeztünk szolgáltatásaink egyedi mivoltát is kihangsúlyozni. Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket, mint például a folyamatos tájékoztatás, kommunikáció és gyors információcsereáramlás kiépítése.

Minőség
Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi szolgáltatásaink és szakértelmünk a külföldi megbízók folyamatos visszaigazolásai alapján kimagaslónak mondhatók. Az általunk közvetített munkavállalók nagy elégedettséggel ajánlanak minket köszönhetően a folyamatos segítségnyújtásnak és támogatásnak.

Egyéb megjegyzés, kérés:
Nem akarsz lemaradni a munkáinkról? Ingyen üzenünk neked, ha elsőként szeretnél értesítést kapni. Töltsd le ingyen!

ANDROID
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.neosoft.nemetszakmunkak
IPHONE
https://itunes.apple.com/hu/app/nemet-szakmunkak/id1119210887?mt=8

Nyilvántartási információ (engedélyszám): 
KEM/01/001862-2/2015
Tevékenység kezdete: 
2012
Célország(ok): 
Németország
Képzés, tréning: 
Igen
Nyelvi képzés: 
Nem
Szállásadásban segítséget nyújt / szállást biztosít: 
Igen

Kapcsolat

Német Szakmunkák
2870 Kisbér, Szabadság utca 34.
Telefonszám:
Német Szakmunkák

Érdeklődés

Az űrlap kitöltésével, a munkaközvetítőnek eljuttatjuk az érdeklődését.


Utolsó frissítés dátuma: 2018/06/18
Munkaközvetítő azonosító: 5781